Du kan fjerne lus på kun 10-15 minutter

Slip af med lus og luseæg i en fart uden at blive udsat for gift, parfume og parabener. Linicin til behandling af lus virker på kun 10-15 minutter.

Det er ikke rart at finde lus i børnenes hår, men der er ingen grund til panik. Det kan lade sig gøre at slippe af med lusene igen. Grundig, regelmæssig kæmning er en effektiv metode til at fjerne lus. Hvis du gerne vil have behandlingen hurtigere overstået, kan du vælge at bruge et giftfrit lusemiddel som Linicin. Linicin 10 min Shampoo og Linicin 15 min Solution er milde og effektive midler til behandling af lus - uden insektgifte, parfume og parabener. De virker på kun 10-15 minutter ved at kvæle lusene. Derefter skal du blot fjerne de døde lus med en lusekam. Lusene kan ikke blive resistente over for Linicin.

Når du efter endt behandling er fri for lus, kan du forhindre nye luseangreb med Linicin Prevent spray. Linicin Prevent forebygger luseangreb og virkningen holder en hel skoledag.

Linicin 15 min Solution til behandling af lus - bruges i tørt hår

Du kan bruge Linicin 15 min Solution til hele familien. Den skal kun virke i 15 minutter og er så mild, at du kan behandle børn helt ned til 6 måneders alderen. Du kan også bruge Linicin 15 min Solution, når du er gravid eller ammer. Se hvordan du kan fjerne lus og hæmme udviklingen af luseæg på kun 15 minutter 

Linicin 10 min Shampoo til behandling af lus - bruges i fugtigt hår

Linicin 10 min Shampoo skal kun sidde i håret i 10 minutter. Luseshampooen kvæler lusene og hæmmer udviklingen af luseæg. Efter behandlingen fjerner du de døde lus med en lusekam. Du kan bruge Linicin 10 min Shampoo til voksne og børn fra 2 år. Hvis du er gravid eller ammer, anbefaler vi Linicin 15 min Solution. Sådan kan du fjerne lus og luseæg på kun 10 minutter

Hvilken behandling? Tag testen

Er du i tvivl, om du skal vælge Linicin 15 min Solution eller Linicin 10 min Shampoo? Så tag lusetesten her.