Du kan fjerne lus på kun 10-15 minutter

Det behøver ikke at tage mere end 10-15 minutter at slippe af med lus. Vælger du Linicin til behandling af lus, kan du hurtigt og nemt fjerne lusene - uden at blive udsat for gift, parfume og parabener.

Det er ikke rart at finde lus i børnenes hår, men gå ikke i panik. Det kan lade sig gøre at slippe af med lusene igen. Grundig kæmning er en effektiv, men temmelig tidskrævende metode. Hvis du gerne vil fjerne lus i en fart, er Linicin et giftfrit alternativ, som lusene ikke kan blive resistente over for. Linicin 10 min Shampoo og Linicin 15 min Solution er milde og effektive midler til behandling af lus - uden gift, parfume og parabener.

Når du efter endt behandling er fri for lus, kan du forhindre nye luseangreb med Linicin Prevent spray. Linicin Prevent forebygger luseangreb og virkningen holder en hel skoledag.

Linicin 15 min Solution til behandling af lus - bruges i tørt hår

Du kan bruge Linicin 15 min Solution til hele familien. Den skal kun virke i 15 minutter og er så mild, at du kan behandle børn helt ned til 6 måneders alderen. Du kan også bruge Linicin 15 min Solution, når du er gravid eller ammer. Se hvordan du kan fjerne lus og hæmme udviklingen af luseæg på kun 15 minutter 

Linicin 10 min Shampoo til behandling af lus - bruges i fugtigt hår

Linicin 10 min Shampoo skal kun sidde i håret i 10 minutter for at kvæle lusene og hæmme udviklingen af luseæg. Efter behandlingen fjerner du de døde lus med en lusekam. Du kan bruge Linicin 10 min Shampoo til voksne og børn fra 2 år. Hvis du er gravid eller ammer, anbefaler vi Linicin 15 min Solution. Sådan kan du fjerne lus og luseæg på kun 10 minutter

 

Hvilken behandling? Tag testen

Er du i tvivl, om du skal vælge Linicin 15 min Solution eller Linicin 10 min Shampoo? Så tag lusetesten her.